Social Media Scope maakt gebruik van cookies meer informatie

Van retailers tot banken tot horeca: Social Media Scope wordt al door een uitgebreide groep bedrijven naar grote tevredenheid gebruikt. Vooral de eenvoudige bediening van ons systeem en de snelle en inzichtelijke resultaten worden door onze klanten geroemd. Ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Social Media Scope? Bekijk onze pakketten of neem vrijblijvend contact met ons op.

Referenties

Hotel Trash deLuxe

an image

Boutique Hotel in het centrum van Maastricht. Uitdagend, innovatief en inspirerend! Hotel Trash Deluxe*** is gevestigd in het hartje van Maastricht op 200 meter van de Markt. Ons hotel bestaat uit 2 gebouwen met in totaal 8 unieke, eigentijdse, gezellige kamers. Elk kamer heeft een eigen thema dat wordt geuit door onder andere het behang aan de muur en het gebruik van de natuurlijke materialen.

Carat Vitalhotel

an image

Vier sterren hotel in de Eifel waar genieten met een hoofdletter G wordt geschreven! Wij willen als team al onze gasten goede gevoelens en tevredenheid geven. Tevreden gasten zijn dan ook onze motivatie. Hun plezier en postieve gevoelens geven ons energie. We willen er zijn voor onze gasten, inspelen op hun wensen en behoefte zien wij als onze belangrijkste en mooiste taak!

Makro Nuth

an image

Partner voor Ondernemend Nederland een bedrijf in beweging en volop in innovatie! Persoonlijk contact vinden we belangrijk bij Makro. Dat betekent dat onze vestigingen het levende hart van onze organisatie zijn en blijven. Alleen daar kun je elkaar ontmoeten, producten beoordelen, ervaringen opdoen en uitwisselen. inspireren en meer. Vooral die vorm van interactie is volgens ons de beste vorm van communicatie.

Powered by FYN Benelux B.V.

Wachtwoord vergeten?

    {{ message }}